Menjars Casolans

En aquesta pàgina hi trobareu tot tipus de menjars preparats elaborats de manera artesanal. 


                  Escalivada                                   Esqueixada de bacallà


                     Lasanya                                     Llom amb fricandó


                   Fideuà                                                  Paella

 
               Cassola de tros                                         Canelons

            Albergínies farcides

També trobareu a la vostra disposició altres plats com:

  • Mandonguilles amb pèsols
  • Calamars farcits
  • Pollastre a la vinagreta
  • Conill amb bolets
  • Popets en salsa
  • Callos
  • Macarrons
*La paella, la fideuà i la cassola de tros només s'elaboren dissabte al matí i estan llestos a l'hora de dinar. Cal passar-los a recollir per la botiga ja que es serveixen just quan s'acaben de fer.  Per a més seguretat és millor encarregar-ne les racions que es necessitin.

*Tots els plats de menjars preparats s'entreguen congelats i envasats al buit.